Keno Trans bvba is opgericht in 2008 en kende in zijn eerste jaren een sterke groei in de transportsector. 

Met 1 vrachtwagen in zijn startperiode is de vloot van Keno Trans bvba gegroeid naar 6 vrachtwagens en 29 bestelwagens, allemaal van het merk Mercedes-Benz.  Dankzij onze flexibiliteit en doorzettingsvermogen kunnen onze klanten steeds rekenen op een afgewerkt resultaat en dat met glans!

Keno Trans bvba, is reeds jaren actief in de transportsector.

Dit betekent dat onze chauffeurs zowel gevoelige als dure goederen correct weten te leveren, en zowel distributie als expressen leveren. Onze chauffeurs zijn opgeleid en beschikken daardoor reeds over de nodige ervaring.

Voor het aantal chauffeurs en wagens die wij kunnen aanbieden hangt volledig van uw vraag af, wij kunnen per direct het gevraagde aantal aanleveren.
Graag leveren wij ook dezelfde mensen aan, zo kunnen wij de prestaties en evaluaties goed opvolgen.

Onderstaand een overzicht van onze verschillende type voertuigen, deze zijn tevens uitgerust met GPS en Track & Trace. Voor alle voertuigen met laadvermogen boven 500 kg beschikken wij uiteraard over de nodige transportvergunning (34400)

Voertuig type A

Laadvermogen: 450 kg
Laadvolume: 3,1 m³
Laadruimte (L x B x H): 140 × 115 × 100 cm
Aantal europaletten: 1
Belettering van uw logo is mogelijk

Voertuig type B

Laadvermogen: 500 kg
Laadvolume: 5,7 tot 7,4 m³
Laadruimte (L x B x H): 265 × 140 × 150 cm
Aantal europaletten: 2
Belettering van uw logo is mogelijk

Voertuig type C

Laadvermogen: 1250 kg
Laadvolume: 14 m³
Laadruimte (L x B x H): 300 × 140 × 180 cm
Aantal europaletten: 4
Belettering van uw logo is mogelijk

Met ons gekwalificeerd personeel die door de 'transportmicrobe' gebeten zijn, kunnen we steeds onze klanten tevreden stellen en aan hun eisen voldoen.  Zonder meer is ons motto 'STRONG IN TRANSPORT' niet alleen een bedrijfsslogan maar ook één van onze eigenschappen waarmee we onze voetafdruk in de transportwereld zetten!